Segítünk, hogy segíthessen!

MEGOSZTÁS

A Magyar Kereszténydemokrata Szövetség Országos Elnöksége által létrehozott MKDSZ Karitász évek óta támogatja a nagymegyeri Geri Csodalámpása Alapítványt, amely a daganatos betegségekben szenvedő gyermekek gyógyulását segíti.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy egyre többen vannak, akik csatlakoznak és együtt dolgoznak velünk a rászorulók megsegítésében. Szeretnénk a továbbiakban is támogatni a Nagy Ágnes által vezetett Geri Csodalámpása Alapítványt céljai megvalósítása érdekében.” – mondta Fehér Csaba.

Az augusztus 21-ei baráti látogatás alkalmával a párt elnöke az MKDSZ Karitász Ipoly-menti szimpatizánsai, illetve a jószándékú és segítőkész emberek jóvoltából összegyűlt műanyagkupakokat adta át Nagy Ágnesnek.

Az alapítvány elnöke elmondta, hogy a szervezet bevételei elsősorban a magánszemélyek adakozásiból, a különböző gyűjtésekből, valamint a jótékonysági kulturális rendezvényekből, illetve vásárokból származnak. Nagy Ágnes megköszönte a folyamatos segítséget, hiszen e nélkül ahogy fogalmazott – ők sem tudnának segíteni a beteg gyermekeken és családjaikon. A mostani gyűjtésért elsősorban az ipolynyéki Gyönyör Melindát illeti köszönet.

mkdsz karitász hír