MKDSZ Mikulásgyár

MEGOSZTÁS

A Magyar Kereszténydemokrata Szövetség Karitász csoportjai az egész év folyamán országszerte segítik a rászorulókat. Mikulás-nap és Karácsony közeledtével is megtaláljuk azon nehéz helyzetben élő, szociálisan rászoruló több gyermeket nevelő családokat, az árvaházakat és gyermekotthonokat, ahol segítségre van szükség. Köszönjük minden MKDSZ Karitász tag és szimpatizáns egész éves önzetlen támogatását,  a munkát és az adományokat.

Az idei MKDSZ Mikulásgyár nem kezdhette volna meg működését és nem szerezhetett volna Karácsonykor is örömet a családoknak Cseledi János nagylelkű adománya, valamint a Molnár, Bartók, Jamber, Lukács, Szayka, Fehér, Szajkó, Horváth, Hegedűs, Sillik, Zsilinszky és Sárközi családok adományai nélkül.

2016 december elején ismét beindult és az egész hónapban folytatja munkáját az MKDSZ Mikulásgyár. December 5-én Sárközi Csenge, Sárközi Szabolcs, Szeles Anikó és Maráz Mónika több csomag édességet, játékot és ruhaadományt készített el, melyeket a karitász rászoruló családokhoz juttat el, hogy minden gyermek arcára mosolyt csaljunk.

[oqeygallery id=163]