Kassa megyében adjunk esélyt a magyar összefogásnak! Szavazzunk a magyar elnökjelöltre!

MEGOSZTÁS

A Magyar Kereszténydemokrata Szövetség etnikai alapon politizáló, a szlovákiai magyar érdekeket következetesen képviselő kereszténydemokrata párt.

A 2017. évi november 4-ei megyei választásokon az MKDSZ politikai értékrendjét követve és a magyar összefogást komolyan gondolva Kassa megyében Pataky Károly Királyhelmec polgármesterének személyében az egyetlen magyar elnökjelöltet támogatja és erre szólítja fel a magyar választópolgárokat pártállástól függetlenül.

Megdöbbentő és a magyarság érdekeivel teljesen ellentétes az MKP-nak azon döntése, amikor visszautasította az MKDSZ által szorgalmazott és felajánlott együttműködést és Kassa megyében nem a magyar jelöltet támogatja, hanem teljes mellszélességgel beállt az általuk sokat szidott kormánypárt, a SMER jelöltje Richard Raši mögé. Az MKP ezzel a lépésével sokadszor bebizonyította hiteltelenségét, hogy a pártpolitikai érdeket bármikor képes a magyarság érdeke fölé helyezni és hogy igazából nem akarja a magyar-magyar együttműködést. Helyette inkább tovább vádaskodnak, árulóznak, gúnyolódnak. A közösséget az általuk játszott színjáték közönségének nézik. Az MKP nem a magyarság sikerében érdekelt!

Ez a döntés és politika a magyarság számára elfogadhatatlan, ezért az MKDSZ arra kéri Kassa megye magyarságát hallgassanak a szívükre és november 4-én szavazzanak Kassa megye egyetlen magyar elnökjelöltjére Pataky Károlyra! Adjanak esélyt a magyar összefogásnak!

Fehér Csaba

az MKDSZ elnöke