Kitartó munkával a kistelepüléseknek is van jövője

MEGOSZTÁS

Terbegec egy nagyon sikeres és eredményes időszakot tudhat maga mögött. Korábban soha nem látott fejlődés tanúi lehettek a polgárok. Egy sor olyan sikeres pályázatot követő beruházás történt, amely megkönnyítette a lakosok életét, felzárkóztatta, élhetőbbé tette a települést.

Legutóbb a falu ravatalozójának rekonstrukciója történt meg. A beruházást a Környezetvédelmi Minisztérium Enviromentális alapjába történt sikeres pályázat tette lehetővé. A 70 ezer eurós támogatásnak köszönhetően 2018. augusztusa és szeptembere között megtörténhetett az összes nyílászáró cseréje, az épület teljes hőszigetelése és a fűtésrendszer korszerűsítése.

A ravatalozó több mint húsz évvel ezelőtt épült, és azóta sem karbantartást, sem pedig felújítást nem végeztek rajta, így a pályázati lehetőség, illetve a sikeres pályázat épp időben történt. Terbegec ugyanis saját erőforrásokból képtelen lett volna megvalósítani az épület rekonstrukcióját.

A közösen elvégzett munkával, a szép eredményekkel bizonyítottuk, hogy az olyan kis településnek is, mint Terbegec, van reménye és esélye a fejlődésre, van jövője. Az eredmények igazolnak és arra ösztönöznek, hogy önökkel, önökért tovább folytassam a megkezdett munkát!

Krnáč Marek, Terbegec község polgármestere