Az MKDSZ Dunaszerdahelyen Dr. Horváth Zoltán független polgármesterjelöltet támogatja

MEGOSZTÁS

A Magyar Kereszténydemokrata Szövetség feltétlen híve a politikai pluralizmusnak és e keretek között az együttműködésnek. A helyhatósági választások kapcsán is ezt az elvet követve kerestük a közös munka lehetőségét. Fontosnak tartjuk, hogy a helyi politikában is a demokrácia alapelvei érvényesüljenek, és az önkormányzatokban folyó munkát a tisztesség, az együttműködés, az alkotó szellem és a polgárközpontúság jellemezze. Közös érdekünk, hogy városaink a hosszú távú fejlődés pályájára álljanak, és valóban képesek legyenek betölteni az erős regionális magyar centrumok szerepét. E tekintetben komoly irányváltásra, mondhatni gyökeres változásra van szükség nem csak Komáromban, de Dunaszerdahelyen is.

Dr. Horváth Zoltán az a dunaszerdahelyi polgármesterjelölt, az a komoly tapasztalattal rendelkező, határozott közéleti személyiség, aki feltétlen híve annak az együttműködésnek, amelyre most Dunaszerdahelyen is nagy szükség van. Személyében és választási programjában ő képviseli azt a nyugodt, kiegyensúlyozott és integráló erőt, amely nem az arrogáns hatalom és a konfliktuskeresés talaján áll, hanem az emberek szolgálatában.

A Magyar Kereszténydemokrata Szövetség dr. Horváth Zoltán független polgármesterjelöltet támogatja a november 10-ei önkormányzati választásokon. A közjó előmozdítása egyéni érdek, s e tekintetben az egyéni döntések közösségi következményekkel járnak. Bízunk a dunaszerdahelyi választópolgárok bölcsességében, amellyel esélyt adnak a változásnak, a rendszerelvű és átfogó fejlődésnek, az együttműködés politikájának, vagyis dr. Horváth Zoltánnak és az őt támogató, vele együttműködni szándékozó, remélhetőleg megnyugtató többséget szerző képviselőknek.

Fehér Csaba, az MKDSZ elnöke

Borbély Nóra, joghallgató, az MKDSZ dunaszerdahelyi képviselőjelöltje

Dunaszerdahely, 2018. október 18.