A magyarságért és a keresztény Európáért 14 képviselőjelölttel

MEGOSZTÁS

A Magyar Kereszténydemokrata Szövetség önállóan és teljes listával indul a 2019. május 25-ei Európai Parlamenti választásokon.

Mindannyian érezzük, hogy Európa válaszúthoz érkezett, és benne a brüsszeli felvidéki magyar politikai érdekképviselet is. Éppen ezért a változás ma már létérdek! Az unió politikai és társadalmi válsága olyan kihívások elé állította az egész kontinenst, amelyek létében veszélyeztetik a hagyományos társadalmi rendet. A keresztény Európáért nem lehet keresztények nélkül és nem keresztény módon küzdeni a politikai térfélen sem. Az MKDSZ ebbéli felelősségének teljes tudatában indul az előttünk álló sorsdöntő választásokon. Hittel valljuk, hogy az Európai Unióban is szükség van arra az MKDSZ által képviselt tiszta értékrendre, amelynek sarokkövei a magyar érdekvédelem, a keresztény értékképviselet és demokrata politika, amelyet a párt képviselőjelöltjei ennek megfelelő lelkülettel és a hozzá párosuló szakmai tudással tudnak majd megjeleníteni az EP-ben.

Amennyiben a felvidéki magyarság valóban komolyan gondolja a keresztény Európa és a magyar kisebbség jogainak védelmét, akkor május 25-én lesz MKDSZ-es képviselő Brüsszelben. Így erősíthetjük közösen a magyar érdekképviseletet, a keresztény értékeket és a demokrata politikát.

1. Mgr. Less Károly (Komárom)
2. Mgr. Bogoly Zoltán (Királyhelmec)
3. PaedDr. Jankó Ágota (Kalonda)
4. Mgr. Bánhegyi Roland (Kassa)
5. Mgr. Fehér Péter (Ipolynyék)
6. Ing. Mikus József (Pozsony)
7. Mgr. Šinka Éva (Ipolyvarbó)
8. Mgr. Dubovicky Géza (Bátka)
9. Bc. Major Eleonóra (Gúta)
10. Seres Viktória (Vágfarkasd)
11. Bc. Miško Tamás (Komáromszentpéter)
12. Mgr. Kecskeméti Jácint (Párkány)
13. Galko Péter (Tornalja)
14. Bc. Czető Bianka (Szentmária)

Az MKDSZ Országos Elnöksége

Komárom, 2019. február 22.