Válasszák az MKDSZ programját és listáját!

MEGOSZTÁS

Tisztelt Választópolgárok! Kedves Barátaim!

 

Május 25-én Európai Parlamenti választások lesznek. Minden választásnak, így az európainak is nagy a tétje, mert nem mindegy kik és hogy képviselnek bennünket, a felvidéki magyarság érdekeit és céljait. Bogoly Zoltánt, az MKDSZ EP képviselőjelöltjét, már hosszú évek óta ismerem. Csak a tisztelet és elismerés szavaival szólhatok róla. Elkötelezett keresztény és jó magyar! Lelkiismeretes, következetes és kitartó!

A felvidéki magyarságnak ilyen képviselőre van szüksége az EP-ben, ahogy egy olyan pártra is, mint az MKDSZ, amely nem csak beszél a kereszténységről, hanem annak szerves részeként, belőle táplálkozva cselekedeteivel a mindennapok gyakorlatává igyekszik tenni. Olyan érdekképviseletre van szükségünk Brüsszelben, amely nem csak beszél a nemzeti érdek alapján folytatott következetes politikáról, de igyekszik azt megvalósítani, amely nincs kiszolgáltatva és független politikát képes folytatni. Olyan képviselőkre van szüksége a felvidéki magyarságnak, akik képesek csapatban gondolkodni és dolgozni

Éppen ezért őszintén és tiszta lelkiismerettel ajánlom figyelmükbe a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség Európa 12 pontban című választási programját és a párt 14 képviselőjelöltjét, közöttük régiónk, a Bordogköz és Ung-vidék két jelöltjét: Bogoly Zoltánt és Bánhegyi Rolandot! Május 25-én válasszák az MKDSZ listáját!

 

Baráti üdvözlettel

Pásztor István

a Lorántffy Zsuzsanna BFT elnöke