Komáromban ülésezett az MKDSZ Ifjúsági Tagozata

MEGOSZTÁS

Komáromban tartotta soron következő ülését az MKDSZ Ifjúsági Tagozata 2019. november 22-én, amelynek fő témája a jövő évi parlamenti választásokra való felkészülés volt, de emellett sor került az új vezetők megválasztására, és a programterv megvitatására is. Az MKDSZ Ifjúsági Tagozatát Major Eleonóra vezeti, az alelnöki posztokat Lőrincz Orsolya és Iván Patrik töltik be.
Egyetértettünk abban, hogy az Ifjúsági Tagozatot aktívabbá és láthatóbba kell tenni, hogy a látókörünkben lévő fiatalokon kívül felkutassuk és összefogjuk azokat a fiatal, tehetséges és tettrekész embereket, akik érdeklődnek a közügyek iránt és szívesen kiveszik a részüket közösségépítő feladatokból. Azonos véleményen voltunk abban is, hogy felvegyük a kapcsolatokat más ifjúsági csoportokkal, szervezetekkel.
Továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk a segítségnyújtásra is, ezért több jótékonysági esemény megszervezésén dolgozunk. 2020. február elején megrendezésre kerül az első jótékonysági bál, amelynek bevételét karitatív célokra használjuk fel. További programjaink közös igény alapján széleskörű palettán helyezkednek el: kulturális, szabadidős programok, előadások szervezése, foglalkozások, szakirányú körök kialakítása. Ifjúsági klubdélutánjainkat havi rendszerességgel tartjuk különböző helyszíneken. Ha fiatal vagy, van benned lendület, Téged is szeretettel várunk tagjaink közé!

Lőrincz Orsolya,
az MKDSZ IT alelnöke