Erős és őszinte szövetségben!

MEGOSZTÁS

Tisztelt Választópolgár! A Magyar Kereszténydemokrata Szövetség megalakulása óta feltétlen híve a független, nem másoktól függő, mások által irányított politizálásnak. Mindig a politikai egymásnak feszülés megszüntetésén, az árkok betemetésén, az őszinte magyar-magyar párbeszéd megteremtésén, a magyar pártok senkit sem kirekesztő együttműködésén, egy nemzeti alapprogram és ezáltal egy minden eddiginél sikeresebb magyar érdek-képviseleti politika alapjainak megteremtésén munkálkodott.
Mi, a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség (MKDSZ) azért kötöttünk választási szövetséget a Híddal, hogy nagyobb esélyünk legyen az általunk vallott nemzeti- és keresztény értékek alapján képviselni szlovákiai magyarokat a pozsonyi parlamentben. Úgy vállaltuk ebben az együttműködésben a részvételt, hogy elsődleges célként tekintünk a magyar kultúra és oktatásügy, a szociálpolitika, a magyar régiók, valamint a történelmi magyar egyházak megerősítésére. Olyan képviseletre, erős szövetségre van szüksége a magyarságnak, amely tovább tudja folytatni a magyar vidék fejlődését biztosító munkát. Az MKDSZ egy ilyen szövetséget kötött a Híddal! Szövetséget, amely nem valaki legyőzésére, hanem a magyarság további fejlődését szolgálva jött létre.
A magyarság számára az a legjobb parlament, amelyben van magyar képviselet, és az a legjobb kormány, amelyben ott vannak a magyarok, mert programot csak kormányban lehet megvalósítani! Erre az elmúlt négy év a megcáfolhatatlan bizonyíték! 2020. február 29-én a 18-as lista választásával lehetőség nyílik a magyar vidék további fejlődését biztosító munka folytatására.

Fehér Csaba, az MKDSZ elnöke
parlamenti képviselőjelölt