Automatikus vázlat

MEGOSZTÁS

Tisztelt Választópolgár!
Iván Ida, 51 éves, férjezett, egy fiúgyermek édesanyja vagyok. Vágsellyén születtem. Gyermekkorom óta Vágfarkasdon élek. Tanulmányaimat a vágfarkasdi általános iskolában kezdtem, majd 1986-ban a galántai gimnáziumban érettségiztem. Egy évvel később 1987-ben a nyitrai közgazdasági szakközépiskola felépítményi tagozatán szakérettségit tettem jogból és faluirányításból. Tanulmányaimat 1988-ban a Nyitrai Mezőgazdasági Egyetemen folytattam, ahol 1991-ben mérnöki diplomát szereztem. 2000-ben a galántai Művelődési Akadémián akkreditált cégfelszámolói tanfolyamán, 2001-ben a zsolnai Felszámolási Asszociáció csődgondnoki és 2019-ben önkormányzati ellenőrzés akkreditált tanfolyamán szereztem szakképesítést. Szakmai karrierem 1992-ben a helyi földműves szövetkezetben kezdődött, ahol önálló szakmai közgazdászként, majd 1993-tól 2002-ig az AMA-DREVO Kft-ben önálló közgazdászaként dolgoztam. 2002-től 2004-ig magánvállalkozóként üzleti és tanácsadói tevékenységgel, illetve cégi könyveléssel foglalkoztam. 2002-től 2007-ig vagyonkezelő voltam a vágfarkasdi községi hivatalban, majd 2007-től 2015-ig hivatalvezető posztot töltöttem be. 2016-tól Farkasd község főellenőre vagyok.
Közéleti, politikai tevékenységemet a Magyar Kereszténydemokrata Szövetségben folytatom, ahol az egyik alelnöki posztot töltöm be. Szeretem a kihívásokat, a feladatok elvégzése alól sosem bújok ki. Kötelezettségeimet, vállalt feladataimat igyekszem a legjobb tudásom szerint teljesíteni. Kiállok a szavaimért, munkámat őszintén, felelősségteljesen végzem. Mindent megteszek annak érdekében, hogy ebben az országban az emberek jobban élhessenek, anyagi és szociális biztonságban tudják családjaikat.
A Magyar Kereszténydemokrata Szövetség (MKDSZ) tagjaként és a Híd listáján induló parlamenti képviselőjelöltjeként ismerve a közigazgatás működését és problémáit a felvidéki falvak és városok érdekeit is szeretném képviselni. Hiszem, hogy az ember értékét az határozza meg, hogy mit és mennyit tesz másokért. A politikát a közösség szolgálatának tekintem. Az MKDSZ karitatív csoportjában önzetlenül segítek a rászoruló gyermekeken, családokon, az idős, valamint beteg embereken.
Meggyőződésem, hogy szövetségben a Híd listáján nagyobb esélyünk van az általunk vallott nemzeti és keresztény értékek alapján képviselni a szlovákiai magyarokat a pozsonyi parlamentben. Kérem éljenek választójogukkal február 29-én. A választás az Önök kezében van.

Üdvözlettel
Iván Ida, községi főellenőr
parlamenti képviselőjelölt