2021 kapujában

MEGOSZTÁS

Kedves Barátaim! Egy évvel ezelőtt egyéni és közösségi értelemben is szilárd elhatározásokkal, nagy tervekkel, számos vállalt feladattal és elvégzendő munkával álltunk a 2020. év kapujában. Ez az év azonban alapjaiban írta át mindannyiunk tervét, sőt megszokott életvitelünket, családjaink mindennapjait is megváltoztatta. Közösségi tekintetben is nehéz, megpróbáltatásokkal teli év volt. 2020 a felvidéki magyarság számára nem a diadalmenetről szólt.


Ma újra tervekkel, célokkal állunk a következő év kapujában. Sikeresek, eredményesek, boldogok akarunk lenni. Látjuk jövőbeni feladatainkat. Bízom benne, hogy emellett látjuk az elmúlt évben elkövetett hibáinkat, mulasztásainkat is. Őszintén remélem, hogy az előttünk álló idő családjainkat és egész nemzetünket szolgáló alkotó energiát, az egyéni- és közösségi életünket érintő döntéseinkhez pedig kellő bölcsességet ad! Elszántsággal, kitartó munkával tegyünk meg mindent, ami rajtunk múlik, a többit erős hittel rábízhatjuk a Gondviselésre!


Veletek osztozva az új reményt adó új esztendő örömében, magam, családom és a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség nevében kívánom, hogy őrizze meg a jó Isten családjainkat jó egészségben, boldogságban. Legyen közöttünk az alapokban egyetértés, a különbözőségekben párbeszéd. Gyarapodjon a magyarság, virágozzon szülőföldünk és Magyarország. Éljen békében az egész világ.

Fehér Csaba, az MKDSZ elnöke
2021. január 1.